WooCommerce anmeldelse: Bedre end alternativerne? (2024)

Med mere end 400 udvidelser og 9.000 plugins er WooCommerce uden tvivl en af ​​de mest fleksible løsninger for dem, der ønsker at starte en online butik. Den er særligt velegnet til dig, der har et lille budget, men som ikke ønsker, at dette skal gå ud over fleksibiliteten på din platform. WooCommerce er faktisk Open-Source, hvilket betyder, at den er helt gratis at bruge for alle, der ønsker det. 

Du skal selvfølgelig betale for hosting, domæne og eventuelle udvidelser – men selve platformen er langt mere overkommelig end konkurrenterne. En anden fordel ved dette er, at du kan vælge mellem et kæmpe udvalg af skabeloner, eller få en designer til at lave noget unikt, der passer til den brugeroplevelse, du ønsker at give brugerne. 

Er du i tvivl om WooCommerce er den bedste løsning for dig? Så er du kommet til det rigtige sted! Her har vi samlet alt, hvad du behøver at vide om den populære WooCommerce platform, samt hvem den er bedst egnet til. 

WooCommerce brugervenlighed

En af de ting, der har gjort WooCommerce til et populært alternativ, er deres gode brugervenlighed. Dette er en platform udviklet af og til egne brugere, hvilket gør den velegnet til begyndere. Ikke alene er den kompatibel med de fleste WordPress-skabeloner, men det er også utrolig nemt at sætte op. Mange begyndere har derfor valgt WooCommerce som udgangspunkt for deres netbutikker. 

logo

Bedst til WordPress-brugere

star icon star icon star icon star icon

3.9/5

Nøgletal

Pris fra: 0 kr/måned

Gratis prøveperiode: Ja

Det, vi godt kan lide ved WooCommerce

WooCommerce giver gode muligheder for skræddersyet design til en række forskellige hjemmesider. Derudover er den nem at bruge som grundlag for en større netbutik og meget velegnet til GDPR. Her får du et onlineshop-modul, der kan tilpasses langt de fleste WordPress-sider, og som takket være open source-kode er let at skræddersy. Vi kan især godt lide, at der er en række skabeloner tilpasset WooCommerce, som er let tilgængelige online.

Fordele

  • star iconMasser af avanceret funktionalitet til store netbutikker
  • star iconGode muligheder for at tilpasse designet
  • star iconNemt at administrere brugerrettigheder for kunder og administratorer

Ulemper

  • star iconIkke så let for begyndere
  • star iconDårlig kundeservice

Funktionalitet på WooCommerce

WooCommerce er uden tvivl den bedste i forhold til funktionalitet, men det er ikke selve platformen, der betyder noget. Platformen er i sig selv en udvidelse, hvilket betyder, at du hurtigt og nemt kan installere den på dit WordPress-site. Du kan derefter vælge mellem mere end 400 forskellige udvidelser udviklet specifikt til WooCommerce.

Hvis du ønsker noget mere specifikt end dette, kan du også bruge de mere end 9.000 udvidelser, der findes på WordPress’ markedsplads. Fordelen ved dette er, at langt de fleste udvidelser er fuldt kompatible med WooCommerce og WordPress, hvilket betyder, at du kan tilføje den funktionalitet, du skal bruge til din hjemmeside. 

Husk, at der kan være nogle ekstra omkostninger i form af abonnementer på de bedste applikationer, men det er sjældent en stor omkostning for de fleste. Vi anbefaler blandt andet, at du integrerer en god SEO-løsning som YoastSEO, samt analyser for at holde styr på din trafik. 

Kundeservice hos WooCommerce

En ulempe ved WooCommerce er, at der ikke er nogen kundeservice. Dette er et open source-projekt, hvilket betyder, at det er udviklet af programmører på frivillig basis. For dig som bruger betyder det desværre, at der ikke er nogen kundeservice, du kan henvende dig til, men der findes en række gode fora. 

Vi har testet et par forskellige ting, og der er et kæmpe miljø, der udvikler løsninger specifikt til WooCommerce. For dig, der bruger platformen, betyder det, at du hurtigt finder en, der kan svare på dine spørgsmål. Er du dog i tvivl om, hvad du skal gøre, kan du altid rådføre dig med andre brugere. 

WooCommerce priser

Det er på dette punkt, at WooCommerce virkelig gør det godt i forhold til sine konkurrenter, men det er samtidig vigtigt at bemærke, at det ikke er så omkostningsfrit, som man skulle tro. Som vi allerede har nævnt, er WooCommerce et program, du kan bruge helt gratis, men du skal bruge en hjemmeside til at installere WooCommerce på. Det er vigtigt at få et godt overblik over de samlede omkostninger for netbutikken. På den måde kan du opstille et realistisk budget.

Du skal derfor betale for hosting, domæne, SSL-certifikater og andre ting, som en ny hjemmeside skal bruge for at fungere. Skulle du ønske dig noget ud over det helt standardudseende, som WooCommerce tilbyder, skal du også betale en designer for at lave disse ændringer for dig. 

WooCommerce skabeloner

De fleste der bruger WooCommerce vil nok gøre sig den ulejlighed at investere i et stilrent design fra ThemeForest eller lignende. Men skulle du ønske at holde dit budget så lavt som muligt, kan du helt gratis vælge mellem 45 forskellige skabeloner integreret i platformen. Disse kan udvides med mere end 9.000 forskellige udvidelser, som alle tilføjer funktionalitet. 

Uanset om du vil tilføje sociale medier, en kalender eller lignende, kan du finde udvidelser til dette. Mange skabeloner vil indeholde de nødvendige udvidelser, men det kan også være muligt at finde disse selv. På den måde kan du hurtigt og nemt vælge dem, der passer bedst til din vision og så tilføje den funktionalitet, der er nødvendig. 

Hvem passer WooCommerce til?

Det kan nogle gange være et svært spørgsmål at besvare, men vi blev til sidst enige om bordet. WooCommerce er en fremragende platform, der er bedst egnet til små og mellemstore netbutikker. Det kan nemlig efterhånden blive svært at betjene, hvis man udvider for meget. Du vil også kræve enorme ressourcer for at vedligeholde trafik og lager, som der findes langt bedre løsninger til på markedet

Men hvis du skal starte din første webshop, kan WooCommerce være et glimrende udgangspunkt. Her kan du lancere alt, hvad du har brug for af produkter og hjemmesider, samt skalere godt undervejs. Skulle du i sidste ende ønske at skifte til et andet system, er dette heller ikke kompliceret at implementere. 

logo

Bedst til WordPress-brugere

star icon star icon star icon star icon

3.9/5

Nøgletal

Pris fra: 0 kr/måned

Gratis prøveperiode: Ja

Sammendrag

WooCommerce er en praktisk løsning til netbutikker, der er baseret på WordPress-platformen. Det betyder, at du kan få adgang til mere end 400 forskellige udvidelser og mere end 9000 forskellige plugins. For dig, der skal til at lancere din første netbutik, betyder det, at du hurtigt og nemt kan skabe et godt udgangspunkt for din virksomhed. 

I denne artikel har vi derfor kigget nærmere på, hvad du kan opnå med WooCommerce, samt hvem det er bedst egnet til. Vores endelige konklusion på dette er, at WooCommerce er bedst egnet til dem, der lancerer en ny eller opskalerer en lille netbutik. Dette skyldes, at løsningen ikke er optimal, når der er mange sider i din butik. 

Det betyder, at onlinebutikker, der vil indeholde et stort udvalg af produkter, bør overveje at bruge en anden ramme. Her vil Wix Online Store-modulet være et glimrende udgangspunkt. Dette kan skaleres helt til Enterprise-niveau, hvilket betyder, at du uden problemer kan drive en onlinebutik af betydelig størrelse. 

Ofte stillede spørgsmål om WooCommerce-anmeldelse

Hvad er fordelene ved at bruge WooCommerce til at opbygge en online butik?

Fordelene ved at bruge WooCommerce til at opbygge en online butik omfatter en brugervenlig grænseflade, en række funktioner til at håndtere produkter, ordrer, betalinger og leveringer, samt en stærk community med støtte og ressourcer. Det giver også brugerne mulighed for at have kontrol over deres online butik, herunder indhold og design, uden at skulle bekymre sig om teknisk vedligeholdelse.

Hvordan opbygger jeg en online butik med WooCommerce?

Du kan opbygge en online butik med WooCommerce ved først at have en aktiv WordPress-installation og derefter installere WooCommerce-pluginet. Derefter kan du oprette og administrere produkter, ordrer, betalinger og leveringer, samt tilpasse din online butik til dine specifikke behov.

Hvor meget koster det at opbygge en online butik med WooCommerce?

Det kan koste forskellige beløb at opbygge en online butik med WooCommerce, afhængigt af de valgte plugins og tilføjelser. Der er gratis og betalte muligheder tilgængelige, så det er vigtigt at undersøge de tilgængelige muligheder og sammenligne dem med dine specifikke behov for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning.

Hvad sker der, hvis jeg har brug for teknisk support?

Hvis du har brug for teknisk support, er det vigtigt at undersøge støtten, der tilbydes af WooCommerce-community og eventuelle tredjepartsudbydere af plugins og tilføjelser. Dette kan omfatte online værktøjer og ressourcer, samt muligheden for at kontakte en teknisk supportrepresentant via telefon eller e-mail. Det er også vigtigt at sørge for, at din WordPress-installation og WooCommerce-plugin er opdateret og i god stand for at undgå tekniske problemer.