Om os

Hej og velkommen her hos os. Vi er glade for, at du læser vores side. Du undrer dig måske over, hvem vi er, og hvad vi laver? Her vil vi fortælle dig alt om Hjemmesidebygger.dk og folkene bag hjemmesiden. 

Vi er to gode venner, der startede en virksomhed sammen. Vi var forbi mange forskellige typer software i opstartsfasen. Dette har givet os en masse erfaring med diverse software, som du skal bruge for at starte en virksomhed og markedsføre den.

Vores vision

Vores mission er at hjælpe engagerede mennesker med at få deres hjemmeside eller onlinebutik nettet. For os er det en stor fornøjelse at hjælpe nye virksomheder med at få deres hjemmeside ud til et større publikum. Vores mål er, at alle skal have mulighed for at starte en succesfuld virksomhed eller puste liv i nye projekter.  

Med vores tips og råd får du alt, hvad du skal bruge for at gøre din hjemmeside eller netbutik mere synlig online. Det er lige meget, om du er en lille virksomhed, engageret blogger, eller du har et projekt, du brænder for. Hvis du vil starte op, skalere og markedsføre dig selv online, så er det virkelig vores ting.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Der er utrolig mange valgmuligheder for dig, der ønsker at oprette og hoste en hjemmeside eller netbutik. Valget bliver endnu sværere, når du skal tilegne dig flere værktøjer som CRM, e-mail marketing og markedsføring på sociale medier. Der er fordele og ulemper ved hver enkelt, og det kan være udfordrende at vælge den rigtige.  

Vi kan hjælpe dig med at vælge de værktøjer, der passer bedst til dig. Vi har brugt meget tid på at undersøge og teste de forskellige software. Endnu flere timer er gået med at skrive og tjekke artikler om dem. Vi er her for at hjælpe med omfattende anmeldelser og vejledninger.

  • 0+

    Års erfaring

  • 0+

    Hjemmesider oprettet

  • 0+

    Projekter overvåget

Vores historie

Hjemmesidebygger.dk blev grundlagt af to unge venner, Mats og Lasse. Mats har en baggrund som interaktionsdesigner, mens Lasse har en baggrund som forretningsudvikler. De mødtes i et fælles kontorlokale for startups og besluttede at starte en virksomhed sammen online.  

Opstartsfasen var krævende, hvor vi testede et utal af programmer og forskellige softwareløsninger. Heldigvis skulle al denne viden komme til nytte. I dag er vi en lille gruppe fantastiske mennesker, som hver dag arbejder på at skabe nye og spændende artikler. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe og markedsføre hjemmesider, der opfylder dine behov.

Her på vores blog deler vi guides om forskellige softwaretjenester. Vi skriver også om gode tips, tricks og ting, vi har lært. Det bedste af det hele er, at vores blog er gratis for dig. Du behøver ikke at være medlem, og du kan læse alt uden omkostninger.  

Du kan således træffe det mest informerede valg for dig ud fra vores tests.

Hvordan vi finansieres

Du undrer dig måske over, hvordan vi kan tilbyde et så dybdegående arbejde og alligevel være gratis for dig? Det er fordi vi har henvisningslinks på vores hjemmeside. Hvis brugerne køber noget efter at have klikket gennem disse links, tjener vi penge.

Lad os sige, at du læser en anmeldelse af Squarespace på vores hjemmeside og klikker dig videre til dem. Du tilmelder dig en gratis prøveperiode. Hvis du er tilfreds og beslutter dig for at blive kunde, modtager vi en kompensation fra Squarespace. Du vil ikke blive opkrævet for dette på nogen måde. Og prisen hos Squarespace er den samme, som hvis du ikke havde klikket dig gennem vores link.

Det var os!

Tak, fordi du er her. Det er vores læseres støtte, der driver os fremad. Hvis du har spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at sende os en e-mail. Vi vil være glade for at høre fra dig. I mellemtiden kan du læse mere på vores blog for at holde dig ajour med nye artikler. 

Og du, det ville være skønt, hvis du deler artikler på Facebook eller andre sociale medier. Det betyder meget for os, når vores læsere hjælper os med at nå ud til flere mennesker. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en fantastisk onlineforretning sammen med dig!