Ledige stillinger

Vores virksomhed fortsætter med at vokse, og vi søger derfor nye talenter, som kan styrke vores eksisterende stab. På denne side har vi derfor samlet alle stillinger, der er ledige nu. Her kan du finde, hvilke stillinger vi har ledige, samt hvad de forskellige stillinger indebærer for en medarbejder.

Ansvarshavende redaktør

Som ansvarshavende redaktør bliver du ansvarlig for at sikre den redaktionelle kvalitet af det indhold, der offentliggøres på vores hjemmeside. Du får ansvaret for at vejlede de forskellige skribenter, samt godkende indhold til udgivelse efter vores strenge kvalitetskrav. Dette er et fremragende job for dig, der har sans for detaljen og elsker jagten på viden. 

Kvalifikationer: Relevant uddannelse indenfor journalistik eller indholdsproduktion. 

Personlige egenskaber: Gode multitasking-færdigheder og komfortabel med et højt arbejdstempo.

Vi tilbyder: Spændende muligheder for at påvirke indholdet og udviklingen af ​​vores produkter gennem langsigtede strategier.

Tekstforfatter

Har du en god pen og en ægte interesse for udvikling af hjemmesider? Så kan du være den tekstforfatter, vi leder efter! Efterspørgslen på indhold er konstant stigende, og vi ønsker derfor at udvide vores stab med endnu en skribent Dette er en rolle for dig, der kan lide at præsentere fakta på en informativ måde. Stillingen er selvstændig, og du kommer til at arbejde sammen med en ansvarshavende redaktør inden for de forskellige emner, vi henviser til på vores hjemmeside. 

Kvalifikationer: Fordel med uddannelse indenfor journalistik eller tilsvarende. 

Personlige egenskaber: En skarp pen og et godt skriftsprog. 

Vi tilbyder: Konkurrencedygtige betingelser og stor kreativ frihed til at påvirke det indhold, der skal skrives.

Testansvarlig

Er du en velorganiseret person, der elsker at teste nye produkter? Så kan jobbet som testansvarlig være dit drømmejob. Som testansvarlig hos Hjemmesidebygger.dk får du ansvaret for procedurer og rutiner i forbindelse med test af nye produkter. Du vil også overvåge de forskellige produkttestere i vores personale. 

Kvalifikationer: Kan lide at udvikle systemer og organisere ny teknologi. 

Personlige egenskaber: Gode lederevner og muligheder for multitasking.

Vi tilbyder: Konkurrencedygtige vilkår og gode muligheder for videreuddannelse.

Produkttester

Har du god erfaring med test af forskellige løsninger såsom hjemmesideprogrammer og -tjenester? Så kan jobbet som produkttester være en glimrende mulighed for at skabe et job ud af din interesse. Her vil du være ansvarlig for at teste de forskellige produkter, som vores testere udvælger til yderligere anmeldelse. Gennem denne rolle kommer du til at sidde på forreste række hos Hjemmesidebygger.dk og dermed være blandt de første til at teste produkter, når de kommer på markedet.

Kvalifikationer: Systematisk og åben for at teste nye produkter.

Personlige egenskaber: Ægte interesse for teknologi og nysgerrighed om, hvordan nye systemer fungerer. 

Vi tilbyder: Spændende muligheder for at teste en række forskellige produkter, samt konkurrencedygtige vilkår i en fleksibel rolle.

Har du ikke fundet dit drømmejob?

Vi leder altid efter talenter, der kan være med til at gøre vores produkter endnu bedre. Skulle du ikke finde den stilling, du er på jagt efter blandt vores ledige stillinger, kan du sende en uopfordret ansøgning til vores redaktion. Vi glæder os over alle uopfordrede ansøgninger, og har du noget at tilføje til vores crew, hører vi gerne fra dig med det samme!

Vil du sende en uopfordret ansøgning til Hjemmesidebygger.dk? Så kan du gøre dette ved at sende en e-mail til vores redaktører via e-mailadressen nedenfor. Vi minder om, at vi oplever et højt pres og derfor ikke har mulighed for at besvare alle mails med et personligt svar.

Send din ansøgning til: post@hjemmesidebygger.dk